Maskinservice

Serva din maskin i Göteborg 

Med god och regelbunden maskinservice kan er produktion fortgå utan avbrott – vi på Nykab i Sätila erbjuder maskinservice i och omkring Göteborg med hög flexibilitet och kvalitet! Med lång erfarenhet och ständigt uppdaterad kunskap i branschen så hjälper vi mer än gärna till med installation, service och förebyggande underhåll på era maskiner och er utrustning. Våra största kunder finns främst inom fordonsindustrin, men vi åker också ut till industrier inom andra branscher och erbjuder kundanpassade lösningar på befintlig kringutrustning.  

För den som arbetar inom industri och produktion där man använder olika verkstadsmaskiner vet hur viktigt det är att maskinerna alltid fungerar som de ska för att produktionen inte ska stå still. Precis som med allt annat så slits ju även industrimaskiner och behöver underhåll och ibland reparation. Om inte företaget har en egen expert som klarar av alla maskiner så är det viktigt att vända sig till rätt maskinservice som snabbt kan vara på plats och stå till tjänst för att åtgärda problem.  

Söker du god maskinservice i närheten av Göteborg så ska du vända dig till oss på Nykab i Sätila! Vi arbetar med stor flexibilitet och en hög nivå av service för såväl kunderna som på deras maskiner och utrustning. Vår styrka ligger i att vi jobbar i en nära dialog med våra kunder och ser till att vara snabbt på plats för att lösa problem – allt för att er produktion ska kunna rulla vidare så fort som möjligt! Låt oss ta hans om maskinservicen så sparar ni tid och slipper onödiga processer. Med regelbundet underhåll kan man upptäcka förslitningar och problem innan de skapar kaos på verkstaden. 

Kontakta oss idag!